U Belici i Gornjem Kuršancu stradali biciklisti

U subotu 13. srpnja oko 17 sati u Ulici Matije Gupca u Belici dogodila se prometna nesreća u kojoj se 73- godišnja vozačica bicikla iz Belice biciklom kretala preblizu desnom rubu kolnika radi čega je u jednom trenutku u vožnji sišla izvan kolnika udesno i prevrnula se na kolnik pri čemu se teško ozlijedila. Županijski centar 112 Čakovec u nedjelju u popodnevnim satima zaprimio je dojavu o prometnoj nezgodi – naletu osobnog vozila na biciklistu u Gornjem Kuršancu.

Tijekom vikenda na cestama Međimurja dogodilo se 6 prometnih nesreća od čega 3 sa ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, a 5 lakše, te 3 s nastalom materijalnom štetom. Od greški koje su prethodile prometnim nesrećama u dva slučaja radilo se o neprilagođenoj brzini, u jednom slučaju o nepoštivanju prednosti,  te ostalim greškama u preostala tri slučaja.

Kod nijednog sudionika prometne nesreće nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Najveća koncentracija alkohola u organizmu kod učesnika prometnih nesreća tijekom tjedna  utvrđena je kod vozača mopeda u Donjem Koncovčaku i to od 1,42 g/kg.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije