Na jezeru kod Gornjeg Hrašćana ukraden auto

U subotu 6. srpnja u vremenu od 2 do 11 sati na jezeru kod Gornjeg Kuršanca nepoznati lopov na neutvrđeni je način ušao u zaključano osobno vozilo koje je vlasništvo 53-godišnjeg austrijskog državljanina i ključem koji se nalazio u kabini pokrenuo vozilo i ukrao ga, javljaju iz policije.

Tijekom noći sa 4. na 5. srpnja u vremenu od 20 do 9 sati u polju zvanom “Žarkovice” između Nedelišća i Strahoninca nepoznati je kradljivac provalio u objekat na ranču koji je vlasništvo 49-godišnjaka iz Nedelišća i ukrao dva agregata za struju. Materijalna šteta u spomenutim krađama cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijska uprava međimurska javlja i o nekoliko krađa. Minule subote kod ribnjaka u blizini Gornjeg Hrašćana nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo 33-godišnjaka iz Čakovca i ukrao mobilni telefon, novac i sportsku obuću. Istog dana u vremenu od ponoći pa do 2 sata u Sajmišnoj ulici u Prelogu nepoznati kradljivac ukrao je nezaključani bicikl, vlasništvo 28- godišnjaka iz Preloga.

U vremenu od 4. do 6. srpnja u Badličanu nepoznati je počinitelj ušao u nezaključanu obiteljsku kuću koja je vlasništvo 64-godišnjakinje i iz ormara u spavaćoj sobi ukrao novac. U razdoblju od 6. srpnja od 17 sati do 7. srpnja do 10 sati na parkiralištu u Ulici Josipa Broza Tita u Murskom Središću sa parkiranog kamiona i bagera demontirano je i ukradeno ukupno četiri akumulatora. Materijalna šteta u svim ovim krađama cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije