Vraški se kralo proteklog vikenda diljem Međimurja

Kradljivci su proteklog vikenda bili itekako aktivni. Tijekom noći s 27. na 28. lipnja u poljskom predjelu zvanom “Peščenica”, između Preloga i Svetog Križa, nepoznati počinitelj je sa plantaže koja je vlasništvo Obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva iz Podbresta, demontirao i ukrao više komada aluminijskih cijevi za navodnjavanje i aluminijske prskalice sa nosačima.

U subotu 29. lipnja u predjelu zvanom “Hrašćanska šuma” u blizini Gornjeg Hrašćana, nepoznati kradljivac provalio je u osobni automobil koji je vlasništvo muškarca iz Mačkovca, odakle je ukrao ribički štap, sunčane naočale i novac. Istog dana u Donjem Kraljevcu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj je na nogometnom igralištu iskoristio kraću odsutnost djeteta te mu je iz džepa prsluka ostavljenog na biciklu ukrao mobilni telefon.

U petak 28. lipnja u Domašincu u Glavnoj ulici, nepoznati lopov je preskočio ogradu dvorišta i na vrtu provalio u plastenik, vlasništvo Obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva, odakle je ukrao papriku i krastavce. U nedjelju 30. lipnja u Čakovcu u Strosmayerovoj ulici provaljeno je u podrumsku prostoriju zgrade odakle je ukraden električni produžni kabel i nekoliko PVC vreća ispunjenih plastičnim bocama, a u Strahonincu u Dravskoj ulici nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost muškarca iz Dragoslavca te mu je sa klavijatura na kojima je svirao ukrao mobilni telefon.

Tijekom noći s 29. na 30. lipnja u Hemuševcu u Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao nezaključani bicikl koji je vlasništvo muškarca iz Selnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije