Djeca diljem Međimurja sve više kradu

U razdoblju od 29. do 31. svibnja u Turčišću je nepoznati počinitelj u krugu privatnog poduzeća sa sjedištem u Peterancu provalio u strojarnicu gdje je sa agregata za proizvodnju električne struje demontirao i ukrao električni kabel, te razvodne električne kutije. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javljaju iz PUM.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo dva kaznena djela teške krađe i to 12. svibnja od 16 do 19.30 sati između naselja Gornji Hrašćan i Pušćine, uz rijeku Dravu, provalio je u parkirani osobni automobil i iz unutrašnjosti ukrao svežanj ključeva i novčanik u kojem su se nalazili novac i osobni dokumenti te 1. svibnja kada je na istom mjestu provalio u parkirani osobni automobil odakle je ukrao domaći novac i mobitel.

Policija javlja kako se dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je 24-godišnjak iz Nedelišća počinio tešku krađu u razdoblju od 12. do 14. svibnja u Praporčanu u Vinogradskoj ulici gdje je provalio u vikendicu te ukrao razni pribor za jelo i prehrambene proizvode.

Nakon kriminalističkog istraživanja sumnja se da je tešku krađu iz prostora jedne udruge u Ulici Vladimira Nazora u Murskom Središću u razdoblju od 18. do 20. svibnja ove godine počinilo dvoje djece s područja Međimurske županije te da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo teška krađa 13. svibnja u Donjem Vidovcu u Prvomajskoj ulici gdje je provalio u obiteljsku kuću i ispremetao stvari te ukrao razni nakit.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije