Lovci ostali bez kukuruza, djevojka bez torbice

Iz Policjske uprave međimurske stižu infomacije o krađama koje su zabilježene proteklog vikenda. Tijekom noći s 16. na 17. svibnja u Pribislavcu u Industrijskoj ulici, nepoznati lopov provalio je u halu privatnog poduzeća odakle je ukrao motalice s kabelom.

Iste noći u polju zvanom “Hrastek”, nedaleko mjesta Donji Hrašćan, nepoznati kradljivac provalio je u spremište lovačkog društva gdje je ukrao kukuruz u vrećama. U subotu 18. svibnja u 11.27 sati u polju zvanom “Orešec” u blizini Donje Dubrave, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog šahta koji je vlasništvo poduzeća iz Zagreba, prerezao i ukrao svjetlovodni kabel i metalne poklopce šahta.

Također u subotu u vremenu od 1. do 1.30 sati u Domašincu u Ulici Marka Kovača, nepoznati lopov je na parkiralištu ispred diskoteke iskoristio nepažnju ženske osobe iz Šenkovca i ukrao joj torbu koju je ostavila odloženu na asfaltu. U torbici se nalazio mobitel, novčanik s novcem, osobni dokumenti i bankovna kartica.

Tijekom dana počinitelj je pomoću ukradene kartice na bankomatu u nekoliko navrata podigao novac. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije