Pribislavec: Grupa mladića sjekirama presrela i opljačkala trojicu muškaraca

U srijedu, 15. svibnja oko 22 sata, u Ulici Antuna Mihanovića u Pribislavcu, grupa nepoznatih mladića, od kojih su dvojica uza sebe imala sjekire, presrela je trojicu muškaraca, 24 i 25-godišnjaka iz Čakovca i 21-godišnjaka iz Savske Vesi.

Policija dalje u priopćenju navodi kako je jedan od njih jednom od napadnutih strgnuo lančić sa vrata, a drugi mladić je zatražio od njih da im predaju sav novac, što su oni i učinili.

Trojac kod sebe nije imao mnogo novaca, pa se materijalna šteta procjenjuje na više stotina kuna, dok je psihička trauma mnogo veća.

Za počiniteljima policija intenzivno traga, te će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U istoj ulici provaljeno u osobno vozilo

Isti dan u srijedu između 21 i 23 sata, u pribislavskoj Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo vlasništvo muškarca iz Čakovca te je ukrao domaći novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije