Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
LAKA MU ZEMLJA Napustio nas je vatrogasac Branko Perčić iz DVD-a Sv. Martin na Muri
DVD Sveti Martin na Muri

TUŽNI PONEDJELJAK

LAKA MU ZEMLJA Napustio nas je vatrogasac Branko Perčić iz DVD-a Sv. Martin na Muri

Duboko žalosni smo što moramo obavijestiti javnost da nas je napustio naš voljeni vatrogasac Branko Perčić iz DVD-a Sv. Martin na Muri

Branko je bio iznimno hrabar i predan član naše vatrogasne zajednice, uvijek spreman pomoći drugima u nevolji.

Njegov odlazak ostavlja prazninu koju nećemo moći popuniti. Bio je nevjerojatan čovjek s ogromnim srcem, uvijek spreman za akciju i s osmijehom na licu. Njegova strast prema vatrogastvu bila je neizmjerna, a njegova hrabrost i predanost službi bile su inspiracija za sve nas.

Branko je ostavio neizbrisiv trag u našim srcima i sjećanjima. Njegova hrabrost i požrtvovnost bit će vječno zapamćeni. U ovim teškim trenucima, molimo vas da se sjetite njegove obitelji i prijatelja, koji su izgubili nevjerojatno dragocjenog člana svog života.

Neka Branko počiva u miru, znajući da će njegova hrabrost i predanost uvijek biti prisutni u našim mislima i djelima. Neka njegova svjetlost i dalje sjaji kao primjer hrabrosti i nesebične ljubavi prema službi.

- Hvala ti, dragi Branko, na svemu što si učinio za nas. Tvoj duh će zauvijek živjeti među nama. Neka ti je laka zemlja i neka ti anđeli čuvaju dušu, oprostili su se vatrogasci DVD Sv. Martin na Muri.
 

Najnovije

Reci što misliš!