U Pribislavcu ukraden profesionalni alat za obradu drveta

Tijekom noći s 10. na 11. svibnja od 16 do 6.50 sati u Pribislavcu u ulici Vinka Žganca, nepoznati lopov provalio je u halu privatnog poduzeća gdje je ukrao  razni profesionalni alat za obradu drveta i  metalne dijelove za izradu stolarije. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U petak 10. svibnja od 8 do 12.30 sati u Čakovcu u Ulici Silvije Strahimira Kranjčevića, nepoznati kradljivac provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari te ukrao vrijednosne papire. U nedjelju 12. svibnja od 16 do 19.30 sati između naselja Gornji Hrašćan i Pušćine uz rijeku Dravu, nepoznati počinitelj provalio je u parkirani osobni automobil i iz kojeg je ukrao svežanj ključeva i novčanik u kojem su se nalazili novac i osobni dokumenti.

U vremenskom razdoblju od 9. do 12. svibnja u Gradiščaku, nepoznati kradljivac provalio je u vikend kuću koja je vlasništvo muškarca iz Zadra te ukrao LCD televizor. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Uhvaćen kradljivac novčanika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je krađu novčanika sa  novcem i osobnim dokumentima dana 9. svibnja oko 19 sati u Badličanu počinio 45-godišnji slovenski državljanin sa boravkom u Republici Hrvatskoj. Protiv njega je Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu podnesena kaznena prijava, te je doveden sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu, koji mu je odredio Istražni zatvor u trajanju do mjesec dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije