Policija pronašla kradljivce iz Donjeg Vidovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo teške krađe iz Župnog dvora u Donjem Vidovcu počinio maloljetnik iz Donjeg Vidovca te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nad 19-godišnjakom iz Donjeg Vidovca utvrđeno je da je tijekom noći s 22. na 23. travnja u Donjem Vidovcu u ulici Vladimira Nazora sa prikolice na otvorenom dvorištu poduzeća sa sjedištem na istoj adresi ukrao više komada pocinčanih elemenata za montažu građevinske skele. Time je vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.


Provale i krađe u Kotoribi, Selnici i Čakovcu

U ponedjeljak 6. svibnja oko 2,10 sati u Murskoj ulici u Kotoribi nepoznati počinitelj provalio je u prodavaonicu mješovitom robom poduzeća iz Kotoribe, ali je odustao od daljnje namjere i nije ulazio u prostor prodavaonice. Noću s 5. na 6. svibnja u Selnici na Trgu Bana Jelačića, nepoznati lopov provalio je u prodavaonicu poduzeća iz Čakovca odakle je otuđio novac i cigarete.

Tijekom noći s 5. na 6. svibnja u Buzovečkoj ulici u Čakovcu, nepoznati kradljivac je iz dvorišta obrtničke radnje ukrao više elemenata uređaja za rashlađivanje, ručnu pumpu, električne kablove i razne otpadne metalne predmete. Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije