Donji Vidovec: Iz župnog štaglja i garaže pokušao ukrasti boce

Vikend je iza nas, a iz Policijske uprave međimurske javljaju o krađama koje su se dogodile diljem Međimurja. U petak 3. svibnja oko 20 sati u Donjem Vidovcu na Trgu oslobođenja nepoznati lopov je provalio u štagalj i garažu župnog dvora i ukrao veću količinu staklenih boca, ali ih je odbacio u bijegu nakon što je primijećen u provali.

Tijekom noći s 3. na 4. svibnja od 21 do 8,30 sati u Novoj ulici u Macincu nepoznati je kradljivac provalio u kuću 38-godišnjaka odakle je ukrao motorni trimer i razni električni alat. U razdoblju s 3. na 4. svibnja u vremenu od 15 do 1 sat u noći u Novakovcu u ulici Budim, nepoznati je počinitelj ključem ostavljenim u bravi otključao ulazna vrata kuće vlasništvo 63-godišnjaka i ušao u kuću gdje je ispreturao stvari i ukrao novac.

U Donjem Koncovčaku sa terase vikend kuće koja je vlasništvo 58-godišnjakinje iz Čakovca ukradeno je više metalnih tegli sa ukrasnim biljem, dok je u subotu 4. svibnja na Trgu Kralja Tomislava u Prelogu nepoznati lopov iz novčanika koji se nalazio u otključanoj kabini parkiranog teretnog vozila ukrao novac i tako opljačkao 34-godišnjaka iz Duge Rijeke.

Materijalna šteta u navedenim krađama cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije