DONJI KRALJEVEC

ŠTO SE DOGAĐA? Pred kuću Đure Horvata stigla i hitna medicinska pomoć

Pred kuću Đure Horvata stigla i hitna medicinska pomoć

Kako smo već objavili, pet osoba uhićeno je ovog utorka zbog sumnje na zlouporabu položaja i ovlasti, počinjenu na štetu Kohezijskog fonda EU, potvrdio je tu informaciju Ured europskog javnog tužitelja (EPPO). Osim toga, potvrđeno je i kako se provjeravaju odnosi pet osoba i jednog trgovačkog društva za koje se sumnja da su zlouporabili položaj u javnoj nabavi u okviru projekta izgradnje sortirnice u Mihačevoj Dragi.

>>> VELIKA AKCIJA EUROPSKOG TUŽITELJSTVA Uhićenja i pretresi stanova i u Međimurju! 
>>> FOTO U akciji EU tužiteljstva uhićeno pet osoba, policija i pred kućom Đure Horvata

”Ured europskog javnog tužitelja će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, javio je EPPO.

Večernji list neslužbeno doznaje kako su među uhićenima i dvije osobe iz gradske uprave u Rijeci, jedna iz Čistoće u Rijeci te dvije osobe iz Međimurja. Navodno je u sve upletena i međimurska tvrtka Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca koja proizvodi strojeve i opremu za reciklažu otpada.

Pred obiteljskom kućom Đure Horvata, direktora Tehnixa, u Donjem Kraljevcu nalazi se dvoje službenika Policijske uprave međimurske koji osiguravaju pretragu. U dnu dvorišta parkiran je Ford riječkih registarskih oznaka.

Osim policije, oko 11 sati pred kuću je stigla i hitna medicinska pomoć čiji su djelatnici ušli u kuću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije