Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
STRPALI GA U ZATVOR Bez vozačke upravljao Alfom, još prevozio i drogu
PU međimurska

još mu našli i drogu

STRPALI GA U ZATVOR Bez vozačke upravljao Alfom, još prevozio i drogu

Mladić (26) uporno upravljao Alfom bez položenog vozačkog ispita te završio u zatvoru i ostao bez automobila

Jučer, 27. ožujka u 8:45 sati u Čakovcu, prilikom nadzora cestovnog prometa u Zagrebačkoj ulici, čakovečki policajci zaustavili su 26-godišnjaka koji je upravljao Alfa Romeom, čakovečkih registarskih oznaka.

- Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je 26-godišnjak upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita te je uhićen i priveden u policijsku postaju. Pošto se radi o višestrukom počinitelju najtežih prometnih prekršaja, temeljem odredbe čl. 229. st. 8. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, privremeno mu je oduzet automobil, koji je smješten u dvorište Policijske uprave međimurske.

Prilikom sigurnosnog pregleda kod uhićenika pronađen je PVC smotuljak ispunjen drogom amfetamin, ukupne mase 5,22 grama. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv 26-godišnjaka podnijet će se optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).

Ujedno, uz optužni prijedlog zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, okrivljeni 26-godišnjak doveden je na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja dežurna sutkinja odredila mu je zadržavanje te je predan u varaždinski zatvor - javlja međimurska policija.

Najnovije

Reci što misliš!