Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
SLUČAJ IZ ČAKOVCA Mladić (23) pijan i drogiran bježao policiji pa izazvao nesreću na benzinskoj
Davor Javorovic/PIXSELL

prevozio drogu pa završio u zatvoru

SLUČAJ IZ ČAKOVCA Mladić (23) pijan i drogiran bježao policiji pa izazvao nesreću na benzinskoj

Nakon nesreće je istrčao iz vozila i pobjegao u polje, no policijski službenici su ga ubrzo dostigli

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 8. ožujka 2023., provelo prvo ispitivanje hrvatskog državljanina (2000.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

-  Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 23-godišnjak 6. ožujka 2023. oko 5:15 sati, u Čakovcu, upravljajući osobnim automobilom, držao kod sebe 17,55 grama droge kokain namijenjene daljnjoj prodaji budući da je navedena količina dovoljna za oko pedeset pojedinačnih doza za konzumaciju. Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti zbog prebrze vožnje, osumnjičeni 23-godišnjak je, osnovano se sumnja, dodatno ubrzao i pokušao pobjeći, ali je zbog jake alkoholiziranosti i utjecaja droge u prostoru benzinske postaje izazvao prometnu nesreću te istrčao iz vozila i pobjegao u polje, no policijski službenici su ga ubrzo dostigli.

Državno odvjetništvo je podnijelo prijedlog da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela kojeg je sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila i odredila mu istražni zatvor - javlja DORH.

Najnovije

Reci što misliš!