Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Ispražnjena zgrada Općinskog suda u Čakovcu zbog dojave o bombi, na terenu jake snage policije
List Međimurje

PREGLED ZGRADE U TIJEKU

FOTO Ispražnjena zgrada Općinskog suda u Čakovcu zbog dojave o bombi, na terenu jake snage policije

Policijski službenici protueksplozijske službe provjeravaju istinitost dojave o bombi

- Danas, 5. prosinca u 10:40 sati Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je telefonsku dojavu službenice Općinskog suda u Čakovcu da su zaprimili e-mail iz kojeg proizlazi da je u prostorijama suda postavljena eksplozivna naprava.

Ispražnjena zgrada Općinskog suda u Čakovcu zbog dojave o bombi, na terenu jake snage policije Fotogalerija

Ujedno, u kratkom vremenskom razdoblju više policijskih uprava zaprimilo je informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području navodno postavljene eksplozivne naprave. 

>>> DOJAVE O BOMBAMA NA SUDOVIMA DILJEM RH Ispražnjena i zgrada čakovečkog suda

Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na područjima 18 od 20 policijskih uprava sa sjedištima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Bjelovaru, Sisku, Varaždinu, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Karlovcu, Gospiću, Puli, Virovitici, Čakovcu i Koprivnici.

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske službe koji provjeravaju istinitost dojava i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a s ciljem zaštite sigurnosti građana. 

Podsjećamo sve građane na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192 - javlja PU međimurska.

Najnovije

Reci što misliš!