POČIVAO U MIRU

TUGA I BOL U Zebanec Selu poginuo čakovečki gimnastičar Antonio Vuk (21)

Međimurje je sinoć potresla užasna vijest - u prometnoj nesreći u Zebanec Selu smrtno je stradao Antonio Vuk (21), uspješni gimnastičar iz Čakovca...

Kako je javila međimurska policija, u četvrtak, 21. srpnja 2022. godine oko 21,18 sati u naselju Zebanec Selo, došlo je do prometne nesreće u kojoj 20-godišnji vozač (mladi vozač) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,76 g/kg, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć). Zbog toga je u lijevom zavoju vozilom sišao izvan kolnika udesno, gdje je prednjim kotačem udario u rubni kamen te u nastavku kretanja u zemljanu površinu, nakon čega je došlo do višestrukog prevrtanja vozila.

>> TUGA I BOL U Zebanec Selu poginuo čakovečki gimnastičar Antonio Vuk (21)

U osobnom automobilu nalazilo se dvoje putnika, 20 i 21-godišnjaci.

Nažalost, 21-godišnji putnik preminuo je u vozilu hitne pomoći prilikom prijevoza u Županijsku bolnicu Čakovec – javila je PU međimurska.

Kako doznajemo, život u stravičnoj nesreći izgubio je uspješni sportaš, gimnastičar Antonio Vuk iz Čakovca.

Na stranicama Čakoma objavljeno je kako će posljednji ispraćaj biti u subotu, 23. srpnja 2022. godine u 15:00 sati na čakovečkom gradskom groblju u Mihovljanu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije