Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KRAĐA U ČAKOMU? Šteta veća od 40.000 kuna!
List Međimurje

NEPOZNATI POČINITELJ

KRAĐA U ČAKOMU? Šteta veća od 40.000 kuna!

Iz Čakomovog skladišta nestala je plastična i staklena ambalaža, te limenke (oko 86 tisuća komada) ukupne vrijednosti 43 tisuće kuna

Kako je listu Međimurje potvrđeno iz Gradskog komunalnog poduzeća Čakom, točan je podatak da je iz njihovog skladišta nestala plastična i staklena ambalaža, te limenke (oko 86 tisuća komada) ukupne vrijednosti 43 tisuće kuna. Javnosti je to otkrio predsjednik Gradskog vijeća Čakovca Darko Zver na nedavnoj konferenciji za medije... pa smo krenuli tragom informacije.

- Inventurom je zaista utvrđen nedostatak sporne ambalaže i podignuta je kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja. Još nemamo povratnih informacija o ishodu postupanja nadležnih. Saslušali smo radnike i voditelja otkupa te s time upoznali Nadzorni odbor. Izrečene su i odgovarajuće mjere prema određenim radnicima i njihovom voditelju. Trenutno ne možemo sa sigurnošću utvrditi tko je odgovoran za manjak, a kad postupak bude dovršen donijet će se konačna odluka o odgovornosti i nadoknadi štete, odgovorio nam je direktor Čakom Ivan Perhoč.  

* Preuzeto iz lista Međimurje, broj 3.503

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video