TRAŽI SE VOZAČ KAMIONA

CRNI PETAK U tragičnoj nesreći u Štefancu poginulo dijete: ‘Bilo je strašno…’

Policija moli vozača kamiona da im se javi. On bi mogao biti ključni očevidac tragične nesreće

Dva polomljena bicikla i razvaljen rasvjetni stup sve je što je ostalo u petak poslije podne nakon teške prometne nesreće u Štefancu kraj Čakovca gdje je poginuo dječak. Sudjelovala su dva auta, a možda i kamion, pišu 24sata.

– Bila je to strašna prometna. Vidjela sam da su jednog oživljavali, dok je netko drugi bio prikliješten u autu. Nismo se mogli približiti – rekla je jedna svjedokinja nezgode.

Prema neslužbenim informacijama, stradali dječak imao je svega 12 godina te je bio u pratnji drugog pješaka koji je nakon nesreće završio u Županijskoj bolnici Čakovec. Težina njegovih ozljeda još nije poznata. Policija je odmah blokirala promet, no tijekom večeri nisu uspjeli do kraja raspetljati tko bi bio kriv za nesreću. Koliko je udarac bio silovit svjedoči i podatak da su njihovi bicikli završili na suprotnim stranama ceste.

– Oko 17.35 sati u Štefancu, na raskrižju ulica Zrinskih i Vladimira Nazora, dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, koja su nakon toga sletjela u rasvjetni stup i udarila u dva pješaka kraj ceste – objavili su iz PU međimurske.

Malo kasnije izdali su apel putem medija kako traže vozača kamiona marke Scania koji je u trenutku nezgode prolazio raskrižjem. On bi mogao biti ključni očevidac, a koliko ga hitno trebaju svjedočile su i brojne policijske patrole diljem županije koji su nadzirale sve prijelaze prema Varaždinskoj županiji.

>> POGINULO DIJETE U ŠTEFANCU Policija moli vozača kamiona da im se javi!

Kako neslužbeno doznaju 24sata, navodno je jedan od vozača pretjecao kamion i u trenutku nepažnje izazvao nesreću. No policija treba više podataka kako bi sve to rekonstruirala.

Na intervenciju su bili pozvani i vatrogasci JVP-a Čakovec koji su spasili jednog od putnika.

– Primili smo poziv na intervenciju te su naši vatrogasci izvukli jednog od putnika koji je bio prikliješten u BMW-u – rekao je kratko Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP-a Čakovec. Inače, dječak je prva poginula osoba na međimurskim prometnicama u prvoj polovini 2022. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije