Dvojcu kradljivaca koji su operirali po Goričanu pripisali četiri krađe

Dvojcu kradljivaca koji su operirali po Goričanu pripisali četiri krađe

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 21-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Goričana te jednim maloljetnikom, utvrđeno je da su počinili četiri krađe na području Goričana koje su klasificirane kao teške krađe.

Policija navodi kako je tijekom noći sa 8. na 9. studenoga 2012., 21-godišnjak je provalio u ugostiteljski objekt u Goričanu, u ulici Stjepana Radića i ukrao domaći novac te vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći sa 7. na 8. prosinca 2012., 21-godišnjak i maloljetnik provalili su u prostorije Općine Goričan, na Trgu sv. Leonarda, odakle su ukrali domaći novac i bankovne kartice. Materijalna šteta u tom slučaju procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protekle godine 15. prosinca 2012. od ponoći do 8.20 sati, 21-godišnjak i maloljetnik provalili su u ugostiteljski objekt u ulici Stjepana Kiša u Goričanu, odakle su ukrali nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći sa 21. na 22. prosinca 2012., 21-godišnjak, 28-godišnjak i maloljetnik ponovo su provalili u prostorije Općine Goričan, na Trgu sv. Leonarda, gdje su ispreturali stvari i ukrali zahvalnice. Materijalna šteta u tom se slučaju procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Protiv svih počinitelja podnijet će se Posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije