Otkriveni razbojnici iz Piškorovca, u polju pronađeno vozilo

Otkriveni razbojnici iz Piškorovca, u polju pronađeno vozilo

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo razbojništva u srijedu 27. ožujka oko 16 sati u Čakovcu u Ulici Stjepana Radića počinili 24 i 28-godišnjak iz Piškorovca.

Oni su, podsjećamo, kroz otključana vrata ušli u obiteljsku kuću i uz prijetnju od vlasnika zatražili novac. Pretraživanjem kuće našli su i ukrali novac u iznosu od više tisuća kuna. Protiv njih će se Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu podnijeti posebno izvješće kao nadopuna kaznenoj prijavi.


Pronađeno izgorjelo ukradeno vozilo

U utorak 2. travnja oko 14.30 sati u polju zvanom “Jarek” u blizini Ivanovca pronađen je izgorjeli teretni automobil koji je ukraden iz dvorišta u Ulici Ladislava Kralja u Čakovcu u subotu 30. ožujka. Kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja se nastavlja.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je tešku krađu u nedjelju 31. ožujka u Preloškoj ulici u Čakovcu počinio 24-godišnjak iz Nedelišća. On je provalio u trgovinu i ukrao prijenosno računalo, novac i čitač boje, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Ukradeni bakreni žljebovi

Iz Policijske uprave međimurske danas stiže informacija kako je u razdoblju od 28. ožujka do 2. travnja u Čakovečkoj ulici u Pušćinama, nepoznati kradljivac sa zgrade privatnog poduzeća skinuo i ukrao bakrene žljebove. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije