Iz dvorišta ukraden auto, s polja odvezen kontejner

Iz dvorišta ukraden auto, s polja odvezen kontejner

Kroz produženi vikend zbog blagdana dogodio se veliki broj krađa od kojih izdvajamo neke. U subotu 30. ožujka u vremenu od 2 do 8.30 sati u Čakovcu u ulici Ladislava kralja nepoznati je lopov iz dvorišta ukrao otključani teretni automobil čakovečkih registracijskih oznaka marke “Citroen” bijele boje.

U razdoblju od 26. ožujka do 1. travnja u polju zvanom “Varjadof” nedaleko Kotoribe nepoznati kradljivac ukrao je metalni skladišni kontejner svijetlo zelene boje. Od nedjelje 31. ožujka od 12.30 sati do ponedjeljka 1. travnja do 11 sati u Svetom Martinu na Muri u Dunajskoj ulici provaljeno  je u prostorije nogometnog kluba odakle je ukraden LCD televizor, cigarete, čaše, alkoholna pića i slatkiše.

U ponedjeljak 1. travnja u jutarnjim satima u Čakovcu u Ulici Tome Masaryka nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je nasilno otvorio aparate za igru iz kojih je ukrao neutvrđenu količinu metalnog novca. Potom je ukrao blagajnički minimum, monitor i tipkovnicu registar kase, te žensku torbicu iz koje je ukrao novac.

U nedjelju 31. ožujka od ponoći do 6.30 sati u Preloškoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu odakle je ukrao prijenosno računalo i domaći novac. Tijekom noći s 28. na 29. ožujka u Čehovcu je nepoznati kradljivac savinuo žičanu ogradu i ušao u krug voćnjaka vlasništvo poduzeća iz Čakovca gdje je na nekoliko parkiranih traktora nasilno otvorio zaključane poklopce rezervoara te je iz njih istočio dizel gorivo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije