Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
HOROR NA DRAVI Muškarca napali maljem i bokserom, pokušali ga utopiti...
Mario Sinčić

OPTUŽNICA

HOROR NA DRAVI Muškarca napali maljem i bokserom, pokušali ga utopiti...

Protiv nasilnog dvojca podignuta je optužnica...

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 15. prosinca, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka i 20-godišnjaka zbog počinjenih kaznenih djela pokušaja teškog ubojstva, razbojništva i teške krađe.

- Okrivljenog 25-godišnjaka i 20-godišnjaka tereti se da su 27. kolovoza 2021. na otoku u Dravi kod mjesta Gornji Kuršanec, razbili prozorsko staklo i ušli u vikendicu u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina te iz nje uzeli više komada raznog alata i ribički pribor, ali ih je prije odlaska zatekao vlasnik kojeg su fizički napali maljem i bokserom u cilju da ga usmrte kako bi spriječili da ih se otkrije za počinjenu provalu. Tereti ih se da su ga potom bacili u vodu i čamcem krenuli za njim te ga ponovno napali i držali ga pritisnutog ispod površine vode, pri čemu je 56-godišnjak ispustio iz ruku ruksak u kojem je bio mobitel, razni alat i drugi predmeti, što su sve okrivljenici uzeli i pobjegli - izvijestio je ŽDO.

Okrivljenici se nalaze u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i obojici okrivljenika produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Najnovije

Reci što misliš!