Maskirani počinitelj nožem prijetio djevojci u kladionici!

Maskirani počinitelj nožem prijetio djevojci u kladionici!

Osvježeno 29.3.2013. u 10:04

Oko 19.30 sati za sada nepoznati počinitelj ušao je pred kraj radnoga vremena u sportsku kladionicu “Favorit” u Čakovcu i uz prijetnju nožem od mlade zaposlenice tražio novac. Uspio je iz nje izvući nekoliko tisuća kuna.

Počinivši razbojstvo, maskirani napadač je pobjegao. Sve se odigralo u kladionici nadomak Parka Rudolfa Kropeka. Nije poznato je li razbojnik prije uplatio listić ili nije.

U zadnja četiri dana opljačkane su četiri kladionice. Više o svemu sutra u detaljnijem policijskom priopćenju.

Dopuna PU međimurske (29. ožujka 2013.)

U četvrtak, 28. ožujka oko u 19.30 sati, u Čakovcu, u Parku Rudolfa Kropeka, nepoznati je počinitelj u kladionici poduzeća iz Zagreba uz prijetnju nožem od zaposlenice ukrao domaći novac u iznosu od više tisuća kuna.

Počinitelji bi bio:

– muška osoba, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, svijetle puti i izrazito plavih očiju, odjeven u jaknu svijetlo plave boje sa bijelim znakom u obliku ribe na leđima, svijetlo plave traperice, na glavi je imao svijetlo plavu šiltericu sa bijelim znakom, a na rukama crne rukavice.

Za počiniteljem policija intenzivno traga, te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Građane koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o ovom ili drugim sličnim kaznenim djelima, ili prema opisu sumnjaju na neku osobu molimo da o tome obavijeste policiju i tako pomognu u otkrivanju počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije