Dijete za volanom prouzročilo nesreću, stradali putnik (26) i putnica (34)!

Dijete za volanom prouzročilo nesreću, stradali putnik (26) i putnica (34)!

U utorak, 26. ožujka popodne u 15.15 sati, na kolniku ceste između naselja Piškorovec i Držimurec, dogodila se prometna nesreća koju je, svojom preranom vožnjom bez vozačke, a kad su u automobilu kao putnici bili 26-godišnjak i 34- godišnjakinja – prouzročilo dijete za volanom! Suludo i izvan svake normalne pameti, slobodno konstatirajmo. I izvan pameti suputnika iz romskog naselja Piškorovec.

Kako navodi policija putem priopćenja, dijete, vozeći osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, brzinu kretanja vozila nije prilagodilo osobinama i stanju ceste. Zbog toga je u zavoju izgubilo nadzor nad upravljanjem i u zanošenju vozilom sišlo izvan kolnika i udarilo u zemljanu kosinu cestovnog jarka.

Privatnim vozilom u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su ozlijeđeni putnici iz osobnog automobila, 26-godišnjak i 34-godišnjakinja, oboje iz romskog naselja Piškorovec.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da je putnik lakše ozlijeđen, a putnica teško pa je zadržana na liječenju.

Zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” prema djetetu će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije