U Pušćinama stradala pješakinja, a u Čakovcu suvozačica

U Pušćinama stradala pješakinja, a u Čakovcu suvozačica

U ponedjeljak 25. ožujka oko 19.15 sati Čakovečkoj ulici u Pušćinama dogodila se prometna nesreća u kojoj je 28-godišnji vozač osobnog automobila iz Varaždina pod utjecajem alkohola u količini od 0,56 g/kg, obavljao pretjecanje automobila a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Zbog toga je lijevim vanjskim vozačkim ogledalom vozila udario u pješakinju, 74-godišnjakinju iz Pušćina, koja se kretala uz rub kolnika u istom smjeru. Nakon prometne nesreće ozlijeđena pješakinja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Istog dana oko oko 15 sati u čakovečkoj Ulici Globetka dogodila se prometna nesreća u kojoj je 29-godišnji vozač osobnog automobila iz Prekope u zavoju pretjecao automobil s kojim je u istom smjeru upravljala 28-godišnjakinja iz Gornjeg Zebanca.

U tom trenutku prometna traka kojom je obavljao pretjecanje nije bila slobodna na dovoljnoj udaljenosti, zbog čega je vozilom udario u osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak iz Šenkovca.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 40-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila, 38-godišnjakinja iz Šenkovca. Liječničkim pregledom utvrđeno je da je vozač lakše, a putnica teško ozlijeđena, te je zadržana na liječenju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije