Palo 20-tak cm snijega, ralica zapela na prijelazu preko pruge

Palo 20-tak cm snijega, ralica zapela na prijelazu preko pruge

Tijekom noći zimske službe radile su na posipavanju i raličenju prometnica prema planu i prioritetima zimske službe. Sveukupno je palo dvadesetak centimetara snijega. Na cestama ima mjestimično ugaženog snijega, te se upozoravaju vozači da prilagode brzinu i način vožnje zimskim uvjetima na cestama.

Cestovni i željeznički promet odvija se bez većih zastoja, dok je opskrba energentima na području Međimurske županije uredna i bez poteškoća, javljaju iz Županijskog centra 112 Čakovec. Jutros u 6 sati na Vodocrpilištu Nedelišće izmjeren je minus od 4 stupnjeva.

U ponedjeljak oko 22 sata ŽC 112 zaprimio je dojavu o prekidu željezničkog prometa između Čakovca i Varaždina, zbog ralice koja je zapela na prijelazu preko pruge između Strahoninca i Nedelišća. Promet je normaliziran u 22:30 sati.

Od ostalih događaju izdvajaju sudare osobnih vozila u Čakovcu i na cesti Hodošan – Mala Subotica, slijetanju osobnog vozila na cesti Mursko Središće – Štrukovec i o naletu osobnog vozila na pješakinju u Pušćinama. Zbog zadobivenih ozljeda pješakinja je zadržana u Županijskoj bolnici  Čakovec.

Još danas nam pongdje može pasti snijeg, no od sutra prognostičari najavljuju razvedravanje i prestanak oborina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije