Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UBOJSTVO Detalji pucnjave u kojoj je ubijena žena: 'Svađali su se, jedan je uzeo pušku i počeo rafalno pucati'
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MEĐU OZLIJEĐENIMA I DJEVOJČICA

UBOJSTVO Detalji pucnjave u kojoj je ubijena žena: 'Svađali su se, jedan je uzeo pušku i počeo rafalno pucati'

U sinoćnjoj pucnjavi je ubijena žena, a pet je osoba ozlijeđeno, među njima i djevojčica

Bila je neka svađa, jedan je uzeo automatsku pušku i počeo rafalno pucati. Do svađe je došlo među susjedima zbog jednog problematičkog dečka kojeg su roditelji, umjesto da su ga smirili, još i podržavali. I eto što se dogodilo!

Vezana vijest

Parag, pucnjava MEĐIMURSKA POLICIJA NA NOGAMA STRAVA U PARAGU Ubijena žena, ranjeni dijete, maloljetnik i tri odrasle osobe

Bilo je to na neki način očekivano - kaže Matjaš Oršuš iz romskog naselja Parag u kojem je u pucnjavi sinoć ubijena žena, a pet je osoba ozlijeđeno, među njima i djevojčica. Ubijena žena stara oko 60 godina i neki od ozlijeđenih iz iste su obitelji. Oršuš je bio na mjestu događaja i kaže da je smirivao posvađane susjede. Uz pucnjavu bilo je i tučnjave.

- Svi smo u šoku. Od šoka sinoć nije baš htio govoriti, pa ću tijekom dana imati više informacija o tome što se dogodilo. U svakom slučaju, morat će se riješiti problem s ilegalnim oružjem. Moramo poduzeti nešto da se oružje makne iz naselja, ne samo iz Paraga, nego iz svih. Rata nema, čemu onda oružje... Žao mi je što se ovo dogodilo - dodaje Oršuš, koji je i predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine u Međimurskoj županiji. Susjedi su se i prije znali sukobljavati.

- Kako će to završiti među njima, nemam pojma. Bojim se da se sukob ne nastavi. Imam informacije da je problematični balavac provocirao, a da nije, ne bi došlo do sukoba - napominje.

Najnovije

Reci što misliš!