Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
STRAVA U PARAGU Ubijena žena, ranjeni dijete, maloljetnik i tri odrasle osobe
List Međimurje

MEĐIMURSKA POLICIJA NA NOGAMA

STRAVA U PARAGU Ubijena žena, ranjeni dijete, maloljetnik i tri odrasle osobe

Stravična pucnjava u Paragu digla je na noge temeljnu, prometnu, interventnu, specijalnu i kriminalističku policiju

Kako smo već pisali, u utorak navečer se u romskom naselju Parag dogodila velika tragedija. Oko 20.55 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba, dok je nekoliko osoba ranjeno i prebačeno u Županijsku bolnicu Čakovec.

Vezana vijest

pištolj strašna tragedija u paragu PUCNJAVA U ROMSKOM NASELJU U Paragu ubijena jedna osoba, nekoliko njih je ranjeno

Policija je oko ponoći nešto detaljnije izvijestila javnost o ovom strašnom događaju.

- Poduzetim radnjama temeljne, prometne, interventne, specijalne i kriminalističke policije, utvrđeno je kako je do pucnjave došlo nakon svađe više osoba, nakon čega je za sada nepoznati počinitelj ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, kojom prilikom je jedna ženska osoba, nažalost, smrtno stradala.

Nadalje, ranjeno je jedno dijete, jedna maloljetna osoba i tri odrasle osobe. Prema podacima Županijske bolnice Čakovec, svim ranjenim osobama pružena je adekvatna medicinska pomoć.

U prostorije Policijske uprave međimurske privedene su tri osobe koje se dovode u svezu s navedenim događajem te je u tijeku kriminalističko istraživanje. Sigurnosna situacija u naselju Parag je stabilna i pod nadzorom policije te nema dodatnih opasnosti za građane. Više informacija o događaju tijekom srijede - javili su iz PU međimurske.

Najnovije

Reci što misliš!