Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
ČAK 11 KRAĐA ZA VIKEND Kralo se diljem Međimurja - na meti lopova gorivo, bakar, fotoaparat...
Ilustracija/Miroslava Novak Hranjec

LOPOVI OPET AKTIVNI

ČAK 11 KRAĐA ZA VIKEND Kralo se diljem Međimurja - na meti lopova gorivo, bakar, fotoaparat...

Jedna teška krađa i deset krađa zabilježeno je za vikend u Međimurju

Na području Policijske uprave međimurske između 30. srpnja i 1. kolovoza 2021. godine evidentirana je jedna teška krađa i deset krađa. U sedam krađa nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u tri krađe šteta manja od 1.000 kuna.        

Izdvajamo jednu krađu i tri krađe

Između 29. i 30. srpnja 2021. godine u Ivanovcu, Ulici Preloge, nepoznati počinitelj je na prostoru šljunčare provalio u spremnik za gorivo radnog stroja, odakle je istočio nekoliko stotina litara goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Između 26. i 31. srpnja 2021. godine u Selnici, Starčevićevoj ulici, nepoznati počinitelj je s obiteljske kuće demontirao i ukrao bakrene oluke. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju, 1. kolovoza 2021. godine između 2,00 i 7,00 sati u Čakovcu, Ulici Miroslava Krleže, nepoznati počinitelj je s terase u dvorištu kuće ukrao fotoaparat te novčanik i torbu gdje su nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku - javlja međimurska policija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!