Kralo se kralo… pa čak i kovana ulazna vrata i telčeki

Kralo se kralo… pa čak i kovana ulazna vrata i telčeki

Vikend je iza nas, a lopovi nisu mirovali što potvrđuje i današnje izvješće iz Policijske uprave međimurske. U razdoblju od 4. do 9. ožujka u Pribislavcu u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj provalio je u šupu i ukrao električni kabel. Zatim je sa nosača podigao i ukrao kovana vrata dvorišne ograde.

Tijekom noći s 8. na 9. ožujka u Donjem Koncovčaku u predjelu zvanom “Vincekova graba”, nepoznati lopov provalio je u više vikend kuća iz kojih je ukrao plinske boce, PVC stolice, čaše, pribor za jelo i alkoholna pića.

U subotu 9. ožujka od ponoći do 8.40 sati u Draškovcu u Draškovićevoj ulici, nepoznati kradljivac podesnim ili originalnim ključem otključao je ulazna vrata ugostiteljskog objekta vlasništvo poduzeća iz Goričana gdje je ukrao dnevni utržak. Potom je otključao aparat za zabavu odakle je ukrao kovani novac.

U razdoblju od 10. veljače do 10. ožujka u Prekopi je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću iz koje je ukrao digitalni TV-prijemnik i staklene čaše, a iz podrumske prostorije motornu pilu i motornu špricu. 

Protekle subote 9. ožujka od ponoći do 9 sati u Zasadbregu je nepoznati lopov iz nezaključane šupe ukrao motornu pilu, te razni bakreni i aluminijski materijal za centralno grijanje. Tijekom noći s 7. na 8. ožujka u Frkanovcu nepoznati počinitelj je iz nezaključane staje ukrao dva teleta. Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna.

23-godišnjak iz Dragoslavec Brega ukrao novac iz kapelice

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u razdoblju od 18. do 24. studenog 2012. u Štrukovcu 23-godišnjak iz Dragoslavec Brega počinio “tešku krađu” iz kapelice gdje je ukrao novac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije