Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KRAĐE U MEĐIMURJU Lopovi nisu mirovali - dogodilo se deset krađa za vikend
Ilustracija/Miroslava Novak Hranjec

LOPOVI ZA VIKEND NE ODMARAJU

KRAĐE U MEĐIMURJU Lopovi nisu mirovali - dogodilo se deset krađa za vikend

Kralo se u Leskovcu, Pribislavcu, Belici, Čakovcu...

- Na području Policijske uprave međimurske u dane vikenda su evidentirane tri teške krađe te sedam krađa. U jednoj krađe nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u šest krađa šteta manja od 1.000 kuna.          

Izdvajamo teške krađe i krađu

Između 1. i 15. svibnja u Leskovcu, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, no za sada nije poznato što je ukradeno. Materijalna šteta procijenit će se naknadno.

U subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit, novac, PVC ambalažu, optiku za oružje i parfem. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Belici, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže ukrao dva bicikla. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Brzim postupanjem policijskim službenika uhvaćen je dvojac, 53 i 20-godišnjak s područja općine Pribislavec od kojih su bicikli oduzeti i vraćeni vlasniku.

U subotu, 15. svibnja u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Augusta Cesarca, zatečeni su 23, 22 i 20-godišnjaci s područja Općine Pribislavec s plastičnom ambalažom i bocama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je trojac ranije provalio u spremište tvrtke u Čakovcu, Cvjetnoj ulici i ukrao tu ambalažu. Ambalaža je oduzeta i vraćena vlasniku. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu - javlja međimurska policija.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.