Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POŽAR U PARAGU Pijan upaljačem zapalio dvosjed i otišao, sve u prostoriji izgorjelo
Pixabay

gdje mu je pamet bila?

POŽAR U PARAGU Pijan upaljačem zapalio dvosjed i otišao, sve u prostoriji izgorjelo

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca

U utorak, 11. svibnja 2021. godine oko 14 sati i 20 minuta u Paragu, 27-godišnjak s područja općine Nedelišće je pod utjecajem alkohola izazvao požar u prostoriji kuće u izgradnji (njegovo vlasništvo), tako da je upaljačem zapalio dvosjed. 

Požar se proširio po cijeloj prostoriji zbog čega su u potpunosti izgorjela dva dvosjeda, peć na kruta goriva, perilica rublja, televizor, dječji bicikl, ormarić i razna odjeća. 

- U trenutku zapaljenja u kući nije bilo nikog te nije postojala opasnost od daljnjeg širenja požara, dok se počinitelj prije dolaska policijskih službenika udaljio u nepoznatom pravcu. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca. Na mjestu događaja policijski službenici u suradnji s inspektorom zaštite od požara obavili su očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja. 

- Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku - kažu međimurskoj policiji.

Neslužbeno doznajemo da se požar dogodio u Paragu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!