Uhvaćeni lopovi iz Pribislavca i Rakitovca

Uhvaćeni lopovi iz Pribislavca i Rakitovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Policijska uprava međimurska utvrdila je da je 22-godišnjak iz Pribislavca 27. studenog 2012. u Pribislavcu u Ulici dr. Ante Starčevića provalio u osobni automobil gdje je ukrao aparat za gašenje i rezervni ključ automobila. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Njegov sumještanin, 19-godišnjak iz Pribislavca 28. srpnja 2012. u Štefancu u Ulici braće Radića, provalio je u skladište ugostiteljskog objekta gdje je ukrao žensku torbicu u kojoj se nalazio novac, osobni dokumenti, bankomat kartica i ključevi vozila. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 32-godišnjak iz Rakitovca tijekom noći s 15. na 16 svibnja 2012. u Prelogu u Glavnoj ulici provalio u kiosk koji je vlasništvo poduzeća iz Zagreba gdje je ukrao veću količinu cigareta i duhana. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije