Lopovi “haračili” diljem Međimurja

Lopovi “haračili” diljem Međimurja

Iz Policijske uprave međimurske javljaju o čak sedam krađa koje su zabilježili diljem Međimurja. U petak 1. ožujka u Šenkovcu u Ulici braće Radića, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt gdje je potom provalio u aparat za igru i ukrao kovani novac.

U razdoblju od 23. veljače do 1. ožujka u Selnici, u Vinogradskoj ulici, nepoznati lopov provalio je u prostorije vikend kuće gdje je ukrao razne suhomesnate proizvode. U Gornjoj Dubravi nepoznati kradljivac je kroz otvoreni prozor ušao u ugostiteljski objekt gdje je ukrao pojačalo, blagajnički minimum, cigarete i ukrasne led diode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 1. na 2. ožujka u Palovcu u Športskoj ulici, nepoznati  počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba gdje je iz ureda ukrao računalo sa tipkovnicom, a iz skladišta trimer i kanistar sa gorivom.

U razdoblju od 20. prosinca 2012. do 3. ožujka čakovečkoj  Ulici Vladimira Nazora provaljeno je u obiteljsku kuću koja je vlasništvo ženske osobe iz Zagreba odakle ukradeno porculansko posuđe, pribor za jelo, ogledalo, odjeća i kućna vaga. Materijalna šteta u ti krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

U Pribislavcu u Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz kruga privatnog poduzeća iz Čakovca nasilno otvorio čep  spremnika  goriva na teretnom automobilu iz kojeg je istočio dizel gorivo, a u Donjem Vidovcu u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari i domaći novac.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije