Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UHVAĆENE U KRAĐI Policiji rekla: 'Ne radi se, a moraš jest, moraš pit'
Miroslava Novak; Ilustracija

OPTUŽNICA

UHVAĆENE U KRAĐI Policiji rekla: 'Ne radi se, a moraš jest, moraš pit'

Jedna od sudionica rekla je kako ju je na krađu, među ostalim, potaknula 'korona'...

Tri ženske osobe mlađe životne dobi optužene su na Općinskom sudu u Varaždinu za krađu više artikala u trgovini Müller u Trgovačkom centru Lumini. Dvije optužene, 27-godišnjakinja i 28-godišnjakinja, već su otprije poznate policiji zbog krađa, dok je treća sudionica, 21-godišnjakinja, dosad nekažnjavana, piše Varaždinski.hr

One su optužene da su sredinom listopada prošle godine u trgovini Müller, kako piše u optužnici, 'zajednički i dogovorno, uzele i zadržale za sebe 4 komada Elseve šampona, 20 komada Milka čokolade 300 g, 18 komada Puma čarapa, 11 komada Sensodine paste za zube, 12 komada Curaprox četkica za zube 3 pack, 4 komada Merci pralina, 4 komada gela za tuširanje Nivea, te jednu masku za lice, stvari ukupne vrijednosti 3.572,70 kuna'.

Za njihov prijestup zatražena je kazna zatvora u trajanju od pet mjeseci za 28-godišnjakinju, deset mjeseci zatvora za 27-godišnjakinju te šest mjeseci uvjetnog zatvora uz rok kušnje od godinu dana za 21-godišnjakinju.

Kod policijskog istražitelja 27-godišnjakinja i 28-godišnjakinja branile su se šutnjom, no 21-godišnjakinja je priznala počinjenje krađe.

Rekla je da je nezaposlena i nepismena, a sad još 'vlada i korona'.

- Ne radi se, a moraš jest, moraš pit – rekla je 21-godišnjakinja policijskom istražitelju.

Dodala je da su stvari ukrale za upotrebu, ne za prodaju.

Osim priznanja 21-godišnjakinje, krađu su također snimile i kamere u trgovini.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!