Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
Potjera od Vidovca do Varaždin Brega: Maloljetna četvorka ukrala auto u Ivancu pa bježala policiji
Davor Javorovic/Pixsell/ilustracija

krađa auta pa bijeg

Potjera od Vidovca do Varaždin Brega: Maloljetna četvorka ukrala auto u Ivancu pa bježala policiji

Ukrali su vozilo u Ivancu na Uskrsni ponedjeljak.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 65-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. travnja oko 23 sata u ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu iz dvorišta obiteljske kuće neovlašteno uporabio nezaključano osobno vozilo marke Hyundai, navode iz PU varaždinske.

Policijski službenici postaje Ivanec i prometne policije Varaždin su tijekom kontrole oko 23.35 sati u Vidovcu uočili otuđeno vozilo, nakon čega su isto pokušali zaustaviti zvučnim  i svjetlosnim znakovima, a koje vozilo se nije htjelo zaustaviti.

Otuđeno vozilo su policijski službenici pratili do Varaždin Brega gdje se zaustavilo, nakon čega su iz vozila izašle četiri osobe koje su se dale u bijeg, ali su nad njima policijski službenici uporabili sredstva prisile i priveli ih na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Varaždin.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su vozilo otuđili četvorica mladića starosti 16, 17, 18 i 17 godina. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!