U prometnoj nesreći poginuo 39-godišnjak iz Kuršanca

U prometnoj nesreći poginuo 39-godišnjak iz Kuršanca

Jutros oko pola pet sati na brani kod HE Orehovica dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život. Kako neslužbeno saznajemo prilikom skretanja osobno vozilo prešlo je na suprotni trak i direktno se sudarilo s kamionom.

Tom prilikom smtrno je stradao 39-godišnji vozač osobnog vozila iz Kuršanca, dok je teško ozlijeđeni suvozač iz Orehovice prevezen u Županijsku bolnicu Varaždin. Na mjestu nesretnog događaja obavlja se očevid.


Službeno izvješće Policijske uprave međimurske

Danas, oko 4.35 sati, na brani kod HE Orehovica dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila, 39-godišnjak iz Kuršanca prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera.

Zbog toga je vozilom udario u teretni automobil s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 36-godišnjak iz Maruševca. Vozač, osobnog automobila od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu prometne nesreće. 

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Varaždin prevezen je putnik iz osobnog automobila, 25-godišnjak iz Orehovice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju.

Mrtvo tijelo poginulog vozača prevezeno je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu nad njime obaviti obdukcija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije