Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PIJAN K'O LETVA Vozač Audija s čak 3,8 promila skrivio nesreću u Čakovcu, stradala vozačica Golfa
eMedjimurje

ZA VOLANOM S 3,8 PROMILA

PIJAN K'O LETVA Vozač Audija s čak 3,8 promila skrivio nesreću u Čakovcu, stradala vozačica Golfa

Dobio kaznu od 12.500 kuna i zabranu vožnje

Jučer, 22. veljače 2021. godine oko 11 sati i 30 minuta u Čakovcu, Zrinsko-frankopanskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 36-godišnja putnica iz osobnog automobila.

- Vozač Audija A4, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1987. godine, upravljajući pod utjecajem alkohola od 3,80 promila, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (vozila ispred), zbog čega je prednjim dijelom udario u stražnji dio VW Golfa, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljala 24-godišnja vozačica. Neposredno prije nesreće vozačica Golfa smanjila je brzinu kretanja zbog nailaska na nekoliko vozila. Uslijed siline udara Golf je odbačen u Subaru Legacy, čakovečkih registarskih oznaka, kojim se neposredno ispred zaustavio 38-godišnji vozač zbog nailaska na vozilo - javlja međimurska policija.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnici Čakovec prevezena je 36-godišnja putnica iz Subara, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđena.

Vozač Audija je uhićen i priveden u policijsku postaju te će se zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno sankcionirati izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 12.500 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca. Nakon pravomoćnosti odluka o utvrđenim prekršajima 33-godišnjaku će se u evidenciju vozača i vozačkih dozvola upisati šest negativnih prekršajnih bodova. 
 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!