DVOJE OZLIJEĐENIH

NESREĆA U LESKOVCU Maloljetnica quadom sletjela s ceste i udarila u drvo

Maloljetnica bez vozačke dozvole upravljala je quadom i sletjela s ceste u drvo. Ona i 21-godišnji suputnik su ozlijeđeni

U subotu, 7. studenog nešto prije 12 sati u Leskovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni maloljetna vozačica četverocikla i 21-godišnji putnik.

– Upravljajući četverociklom (tzv. “quadom”), čakovečke registarske oznake, bez položenog vozačkog ispita, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je u desnom zavoju izletjela vozilom izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u drvo. Nakon udara došlo je do prevrtanja četverocikla na bočnu stranu. U trenutku nesreće, kao putnik na četverociklu nalazio se 21-godišnjak.

Oboje ozlijeđenih sudionika prevezeni su vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

Nakon utvrđivanja težine ozljeda slijedi i pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost) – kažu iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije