PET NESREĆA ZA VIKEND

OREHOVICA Sudar tri automobila izazvao pijani vozač: Usred bijela dana imao 2,72 promila!

26-godišnji vozač je u popodnevnim satima 'napuhao' 2,72 promila...

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama evidentirano je pet prometnih nesreća. U tim nesrećama nije bilo ozlijeđenih sudionika, već je nastala materijalna šteta.  

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama: nepropisna i neprilagođena brzina, kod jedne prometne nesreće, nepoštivanje prednosti prolaska kod dvije prometne nesreće, vožnja na nepropisnoj udaljenosti kod jedne prometne nesreće te nepropisno mimoilaženje kod jedne prometne nesreće.

Prisutnost alkohola kod sudionika spomenutih prometnih nesreća utvrđena je kod dvojice vozača. Najveća koncentracija od 2,72 promila utvrđena je kod 26-godišnjeg vozača osobnog automobila, koji je u nedjelju, 13. rujna oko 14:30 sati u Orehovici u Ulici Nikole Tesle skrivio prometnu nesreću, javila je PU međimurska. Prema neslužbenim informacijama, vozač je iz Male Subotice.

Kako doznajemo iz policije, u desnom zavoju je djelomično prešao u suprotni prometni trak i prednjim dijelom automobila ‘zakačio’ automobil đakovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji vozač koji je, kako neslužbeno doznajemo, iz Orehovice.

Vozilo đakovačkih registarskih oznaka odbačeno je nakon sudara i stražnjim dijelom je udarilo u automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je zaustavljen na kolniku bio 33-godišnji vozač, koji je, prema neslužbenim informacijama, također iz Orehovice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije