'NAPUHAO' 1,96 PROMILA

NESREĆA U KURŠANCU Pijan sletio s ceste i završio na ulazu u kafić, dvije osobe ozlijeđene

S gotovo dva promila sjeo je za volan i zabio se u ulaz kafića

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se dvije prometne nesreće, i to obje s ozlijeđenim osobama. U tim nesrećama lakše su ozlijeđeni 31-godišnja vozačica osobnog automobila i dva putnika iz osobnog automobila (21-godišnjak i 29-godišnjak).

Kod obje nesreće prethodila je ista greška, nepropisna i neprilagođena brzina. Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom proteklog vikenda utvrđena je kod dvoje vozača osobnih automobila. Najveća koncentracija od 1,96 promila utvrđena je kod 27-godišnjeg vozača, koji je u petak, 28. kolovoza oko 20:30 sati u Kuršancu u Glavnoj ulici skrivio prometnu nesreću s ozlijeđenim osobama.

– Vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,96 promila. Brzinu kretanje nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć) te je u lijevom zavoju djelomično sišao izvan kolnika, a prednjim dijelom auta udario je u parkirani automobil čakovečkih registarskih oznaka – rekli su nam iz policije.

Od siline udarca, parkirani automobil odbačen je u zid i drveni stup nadstrešnicei spred ulaznih vrata ugostiteljskog objekta. Putnici iz automobila varaždinskih oznaka, 29 i 21- godišnjaci vozilom hitne medicinske pomoći su prevezeni u čakovečku bolnicu gdje je nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, rekli su nam iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo, vozač koji je uzrokovao nesreću je iz Donjeg Vratna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije