INTERVENIRALA I POLICIJA

FOTO Na groblju u Palovcu osvanuo čudan natpis, povezan s ubojstvom Jasmine Dominić?

Na mrtvačnici u Palovcu osvanuo je natpis kojim autor poručuje da Jasminu nije ubila Smiljana Srnec, već netko drugi!

Do nas je u popodnevnim satima došla informacija da je na groblju u Palovcu, točnije na mrtvačnici, osvanuo natpis koji je navodno povezan s ubojstvom Jasmine Dominić koje je šokiralo svijet. Intervenirala je i policija, a natpis je ubrzo uklonjen.

Kad smo stigli do mrtvačnice u Palovcu, policija je netom prije završila očevid, a natpis je prefarban bijelom bojom. U tragovima se vidi da je natpis postojao, a po svemu sudeći, bio je u crvenoj boji.

Čitatelj koji nam je dojavio informaciju javlja da je natpis bio povezan s ubojstvom Jasmine Srnec. Prema njegovim informacijama, autor natpisom poručuje da je ubojica netko drugi, a ne Smiljana Srnec.

Informaciju o ovom incidentu potražili smo i u PU međimurskoj, koja nam je potvrdila događaj.

– Nakon dojave, policijski službenici stigli su na mjesto događaja. Proveli su očevid. Podnijet će se kaznena prijava oštećenja tuđe stvari, a policija intenzivno traga za počiniteljem, kratko su nam rekli u međimurskoj policiji.

Ima li temelja za pokretanje bilo kakve daljnje istrage ili pak je u pitanju samo neka predstava za javnost, mora utvrditi policija. U nastavku donosimo fotografije s mjesta događaja:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije