VELIKA POTRAGA

POTRAGA I DALJE TRAJE Za Markom Kovačićem (30) tragaju i ronioci, još uvijek mu nema traga

- Uron je napravljen na ušću Drave i jezera Dubrava. Vidljivost 0,3 m, a maksimalna dosegnuta dubina 8 m, uron je trajao 71 minutu, bez pronalaska - kažu ronioci HGSS-a

Od subote, 23. svibnja traje potraga za Markom Kovačićem (30) iz Pribislavca koji se tog dana s adrese prebivališta udaljio u nepoznatom smjeru. Njegov je automobil kasnije pronađen kod mosta koji spaja Otok i Hrženicu, a na svom je Facebook profilu objavio oproštajno pismo pa se svi boje najcrnjeg scenarija. Nadamo se da se to neće dogoditi i da će Marko biti pronađen živ i zdrav.

>>> SAMO DA NIJE ONO NAJGORE Marko Kovačić (30) iz Pribislavca objavio potresno oproštajno pismo i nestao
>>> FOTO Velika potraga kod Otoka: Ljudi, psi i dron traže nestalog Marka Kovačića (30) iz Pribislavca

Danas je četvrti dan potrage, a kako doznajemo iz međimurske policije, i dalje mu nema ni traga ni glasa. U potrazi se koriste bespilotna letjelica, tzv. dron, patrolni čamci i potražni psi, a u akciju su uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

HGSS Stanica Karlovac objavila je na Facebooku da su i njihova dva ronioca priskočila u pomoć kolegama iz Međimurja.

– Uron napravljen na ušću Drave i jezera Dubrava u mjestu Hrženica. Potraga za 30-godišnjom osobom. Vidljivost 0,3 m, a maksimalna dosegnuta dubina 8 m, uron trajao 71 minutu, bez pronalaska – napisali su iz HGSS Stanice Karlovac.

Kako kažu iz policije, pretraživalo se područje s lijeve i desne strane derivacijskog kanala HE Čakovec, staro korito rijeke Drave te jezero HE Dubrava.

– Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – poručuju iz međimurske policije i kažu kako se potraga nastavlja.


Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije