Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POTRAGA SE NASTAVLJA Gdje je nestao? Marku Kovačiću (30) iz Pribislavca ni traga ni glasa
Dario Horvat

nije pronađen

POTRAGA SE NASTAVLJA Gdje je nestao? Marku Kovačiću (30) iz Pribislavca ni traga ni glasa

Kako smo već pisali Markov auto je pronađen kod mosta koji spaja Otok i Hrženicu, a na svom je Facebook profilu objavio oproštajno pismo pa se svi boje najcrnjeg scenarija

U nedjelju ujutro Policijska uprava međimurska javila je informaciju o nestanku Marka Kovačića (30) iz Pribislavca koji se s adrese prebivališta udaljio u nepoznatom smjeru 23. svibnja.

Vezana vijest

Marko Kovačić u tijeku velika potraga SAMO DA NIJE ONO NAJGORE Marko Kovačić (30) iz Pribislavca objavio potresno oproštajno pismo i nestao

Odmah po zaprimljenoj dojavi u subotu se krenulo se u potragu za nestalom osobom koja je nastavljena i u nedjelju. Osim policijskih službenika, u traganju za Markom sudjeluju i pripadnici HGSS-a i ronioci uz korištenje bespilotne letjelice (tzv. „drona“), patrolnih čamaca i psa tragača. Tijekom nedjelje pretraživao se derivacijski kanal HE Čakovec i staro korito rijeke Drave. No, kako doznajemo, potraga nije dala rezultat.

Kako smo već pisali Markov auto je pronađen kod mosta koji spaja Otok i Hrženicu, a na svom je Facebook profilu objavio oproštajno pismo pa se svi boje najcrnjeg scenarija. Nadamo se da se to neće dogoditi i da će Marko biti pronađen živ i zdrav.

- Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - poručuju iz međimurske policije gdje kažu kako se potraga nastavlja.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!