Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
MURSKO SREDIŠĆE Djevojka (23) namamila muškarca (66) u sobu, a trojac ga pretukao i opljačkao
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

OPTUŽNICE

MURSKO SREDIŠĆE Djevojka (23) namamila muškarca (66) u sobu, a trojac ga pretukao i opljačkao

Jedan od njih udario ga je više puta, a zatim su mu na čelo prislonili plastični pištolj igračku i zatražili da im preda novac. Ukrali su mu novac i pet litara vina

Četiri su osobe u dobi od 20, 23, 32 i 41 godine optužene za razbojništvo i nanošenje teške tjelesne ozljede u Međimurju. Sve se događalo 17. siječnja u kući u Murskom Središću.

Prema prethodnom dogovoru, 23-godišnja djevojka dogovorila je susret sa 66-godišnjakom i namamila ga u svoju kuću, u koju su potom ušla trojica koja su ga oborila na pod, a jedan od njih, 32-godišnjak, više puta ga je udario rukama i nogama po tijelu nanijevši mu tešku ozljedu - prijelom rebra. Nakon toga na čelo su mu prislonili plastični pištolj igračku i zatražili da im preda sav novac koji ima kod sebe.

Rekao im je da novac drži u automobilu, pa su mu uzeli iz džepa ključeve i iz automobila parkiranog u dvorištu ukrali 180 eura, 150 kuna i pet litara vina. U optužnici je predloženo da se 41-godišnjaku i 20-godišnjaku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, te da se 32-godišnjaku produlje izrečene mjere opreza.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!