Prva žrtva smrzavanja pronađena u šumi kod Praporčana

Županijski centar 112 Čakovec u protekla 24 sata zaprimio je ukupno 191 poziv, od čega je 91 poziv bio namjenski. U petak u poslijepodnevnim satima zaprimili su dojavu o pronalasku mrtvog tijela muške osobe u šumi kod mjesta Praporčan koja je najvjerojatnije preminula od posljedica smrzavanja.

Takvu informaciju je danas potvrdila Policijska uprava međimurska. Nesretnog 57-godišnjaka na šumskom putu u blizine njegove kuće pronašli su susjedi. Pregledom od strane mrtvozornika nisu pronađeni tragovi nasilja te je izdana dozvola za ukop. Muškarac je inače bio dugogodišnji epileptični bolesnik. 

Stigle su i dvije dojave o prometnim nesrećama. Jedna se dogodila u čakovečkoj Ulici Žrtava fašizma u kojoj su sudjelovali kamion i osobno vozilo. Nastala je materijalna šteta, a ozlijeđenih nije bilo. Druga nesreća zabilježena je u Ulici Dr. Ante Starčevića u Čakovcu u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila pri čemu je nastala materijalna šteta. Povrijeđenih nije bilo.

Zbog zimskih uvjeta i dalje su na snazi ograničenja brzine prometa na državnim i županijskim cestama u Međimurskoj županiji.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije