Lopovi “torbe punili” nakitom, novcem i alatom

Policijska uprava međimurska kroz vikend je zabilježila nekoliko krađa. U razdoblju od 29. prosinca do 4. siječnja u Turčišću je nepoznati počinitelj na jezeru u krugu privatnog poduzeća iz Peteranca provalio u plovni bager, te je ukrao kutiju sa raznim alatom.

U nedjelju, 6. siječnja od 7.15 do 8.30 sati u Čakovečkoj ulici u Palovcu nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao novac, razne dokumente i zlatni nakit. U vremenskom periodu od 4. do 6. siječnja, u Selnici u Ulici Ograd, nepoznati kradljivac provalio je u gospodarski objekt gdje je ukrao aluminijske kotače, glavu motora i električnu instalaciju za osobno vozilo te električni trimer.

U nedjelju, 6. siječnja od 9 do 21 sati, u Šenkovcu u Ulici Augusta Šenoe, nepoznati lopov iskoristio je nepažnju ukućana, te je kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću gdje je ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta u ovim krađama procijenjuje se na više tisuća kuna.


Porušili i ukrali drva

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu krađe iz šume kojom gospodari Šumarija, a iz koje je vidljivo da je nepoznati počinitelj porušio i ukrao drva i to u razdoblju od 12. do 14. prosinca 2012., u šumskom predjelu zvanom “Siselj”, nedaleko mjesta Novo selo na Dravi, drva bagrema drvne mase oko 1,27 m³ i u razdoblju od 12. do 17. prosinca 2012., u šumskom predjelu nedaleko mjesta Gornji Hrašćan, drva vrbe drvne mase oko 2,26 m³.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije