Trakavica se nastavlja: “Jura Stublić htio honorar bez uplatnice”

Nakon što smo objavili kako je Jura Stublić fizički napadnut u čakovečkom Hotelu Park prije nastupa u Novogodišnjoj noć na čakovečkom Trgu Republike, što nam je on sam ispričao kao razlog zašto se nije pojavio pred mnogobrojnim obožavateljima, stiglo nam je priopćenje koje u ime stranke Mladena Muheka potpisuje njegov odvjetnik Darko Domijan. Priopćenje prenosimo u cijelosti, iako Mladena Muheka nismo imenom i prezimenom spomenuli u cijeloj priči.

Poštovani, obraćam Vam se kao pravni zastupnik moje stranke gospodina Mladena Muheka u vezi članka koji ste objavili na Vašem portalu, pod naslovom “Jura Stublić pretučen uoči novogodišnjeg nastupa u Čakovcu”. Kako bi Vaši čitatelji bili istinito i u potpunosti upoznati sa svim činjenicama u vezi događaja koji se spominje u navedenom članku, a koji se dogodio u Čakovcu dana 31.12.2012. god. oko 18,30 sati u ime moje stranke gospodina Mladena Muheka, navodim slijedeće.

Prije svega tvrdnje gospodina Jure Stublića kako je pretučen u čakovečkom hotelu uoči nastupa na novogodišnjem koncertu nisu točne i interpretirane su s očitom namjerom da se od strane gospodina Stublića prikrije istina o cijelom događaju.

Trgovačko društvo XENIA-PROM d.o.o. koju zastupa direktor Mladen Muhek kao agencija koja se dugi niz godina bavi organizacijom glazbeno zabavnog programa te glazbenom produkcijom, sklopila je tijekom prosinca 2012.g. ugovor o nastupu gospodina Stublića na dočeku Nove godine na trgu Republike u Čakovcu te je ugovoren honorar za g. Stublića u iznosu od 50.000,00 kn te je 25.000,00 kn na inzistiranje gospodina Stublića isplaćeno prije samog nastupa, dok je ostatak od 25.000,00 kn trebao g. Stubliću biti isplaćen na dan nastupa prije tonske probe putem blagajničke isplatnice.

I sve bi bilo u redu da gospodin Stublić nije odbio potpisati primitak ostatka honorara od 25.000,00 kn već je inzistirao da primi novac bez bilo kakvog potpisa, odnosno dokaza da mu je honorar u cijelosti isplaćen, na što moja stranka gospodin Muhek nikako nije mogao pristati. Tada u hotelskoj sobi dolazi do malo oštrijeg dijaloga i to prvenstveno zato što je g. Stublić odbio potpisati primitak honorara i jer je odmah želio napustiti hotel i otići bez da nastupi na već ugovorenom novogodišnjem  nastupu. 

U međusobnom naguravanju g. Stublić je odgurnut u zid sobe i zadobio je lakše ogrebotine na ruci, a nikako se ne radi o tome da bi bio pretučen. Treba reći da je sve troškove pokrivala Turistička zajednica Grada Čakovca koja je sklopila ugovor s XENIA-PROM d.o.o. s kojom uspješno surađuje dugi niz godina te koja zbog ne nastupanja g. Stublića na ugovorenom novogodišnjem nastupu ima mogućnost tražiti naknadu štete od odgovorne osobe za ovaj incident.

To svakako nije moja stranka XENIA-PROM d.o.o. niti njezin direktor Mladen Muhek. Ukoliko je pak gospodin Stublić želio ovakvim svojim neprofesionalnim ponašanjem nanijeti štetu i narušiti ugled struci koju predstavlja, ESTRADI, onda je u tome uspio, nažalost na štetu svih onih koji kao profesionalci obavljaju taj posao od kojeg žive na sasvim drukčiji način.


Za Mladena Muheka

odvjetnik Darko Domijan

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije