Lopovi krali alat, nakit, novac, gorivo, pa i košnice s pčelama

Tijekom noći s 27. na 28. prosinca, u Nedelišću u Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije je ukrao razne električne alate. Potom je provalio u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari, ali ništa nije ukrao.

U subotu, 29. prosinca od 8 do 15 sati, u Vulariji u Ulici Matije Gupca, nepoznati kradljivac provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao mobilni telefon, igraču konzolu, zlatni nakit i novac. U  noći s 28. na 29. prosinca u Turčišću nepoznati počinitelj je na šljunčari privatnog poduzeća iz Peteranca, provalio u spremište, ali ništa nije ukrao. Zatim je iz nekoliko kamiona istočio dizelsko gorivo, a sa strojeva (kompresoru i trakama separacije) prerezao i ukrao električni kabel.

U nedjelju, 30. prosinca od 14.30 do 16 sati, u Pribislavcu, u ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću i ukrao novac, reciver, mobilni telefon i raznu kozmetiku. U razdoblju od 22. do 29. prosinca, u Svetoj Mariji u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je iz neograđenog vrta ukrao košnice sa pčelama. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije