Ubojstvo u Orehovici: 43-godišnjak sjekirom ubio brata

Danas, poslije ponoći, Policijska uprava međimurska zaprimila je telefonsku obavijest građana da u Dravskoj ulici u Orehovici u kolibi leži muškarac koji ne pokazuje znakove života. Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja i ekipa Hitne medicinske pomoći Županijske bolnice Čakovec.

Dolaskom na mjesto događaja i pregledom tijela muškarca uočene su ozlijede, te je konstatirana smrt 38-godišnjaka iz Orehovice. Prema neslužbenim informacijama sumnja se na ubojstvo. Mrtvo tijelo muškarca romske nacionalne manjine prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec.

Službeno izvješće PUM

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se u nedjelju 30. prosinca oko 22 sata, u Orehovici u Dravskoj ulici, u obiteljskoj kući međusobno verbalno, a potom i fizički sukobila dvojica braće, 38 i 43-godišnjak.

Tijekom sukoba 43-godišnjak je uzeo sjekiru i tupim dijelom više puta udario brata u glavu nanijevši mu ozlijede od kojih je preminuo. Počinitelj je uhićen te će uz kaznenu prijavu radi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “ubojstvo” tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije