Lopovi krali drva, nakit, novac i informatičku opremu

Lopovi nisu mirovali za blagdane. Policijska uprava međimurska javlja o nekoliko krađa. U ponedjeljak, 24. prosinca zaprimljene su prijave “Hrvatskih šuma” o počinjenim krađama drva iz šuma kojima upravlja to poduzeće.

U vremenu od 8. do 12. prosinca u šumi zvanoj “Siget” kod naselja Vularija nepoznati je počinitelj posjekao i otuđio drva topole i bagrema, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. U vremenu od 12. studenog do 4. prosinca u šumi kod naselja Trnovec nepoznati je lopov posjekao i otuđio drvo vrbe oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Tri krađe zabilježene su u srijedu, 26. prosinca. U polju zvanom “Šiblje” kod Novog Sela na Dravi nepoznati je kradljivac nasilno otvorio vrata na vikend kući odakle je otuđio informatičku opremu. U vremenu od 14,20 do 14,55 sati u Maloj Subotici u Glavnoj ulici nepoznati je lopov provalio u obiteljsku kuću iz koje je ukrao novac.

U Martinuševcu nepoznati je počinitelj pronašao sakriveni ključ kojim je otključao ulazna vrata kuće, te iz iste ukrao zlatni nakit i novac. U vremenu od 24. do 26. prosinca u ulici Florijana Andrašeca u Dekanovcu, nepoznati je počinitelj sličnim ili originalnim ključem otključao ormar za čuvanje oružja iz kojeg je ukrao domaći novac. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na više tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije